Gece 23:59'dan sonra başlıyor! TC kimlik son rakamlarına göre 20.000 TL nakit dağıtılıyor!

Gece 23:59'dan sonra başlıyor! TC kimlik son rakamlarına göre 20.000 TL nakit dağıtılıyor!
Gece 23:59'dan sonra başlıyor! TC kimlik son rakamlarına göre 20.000 TL nakit dağıtılıyor! Yeni bir kampanya başladı ve nakit ihtiyacı olan kişilere 2 bankadan dev kampanya başladı. Bu hafta içinde geçerli olacak 20 bin TL nakit kredi kampanyası ile birlikte başvurularınızı yapabileceğiniz bir kredi var. Kredi alacak kişiler uygun faizlerle bu kredileri istedikleri zaman bankalar üzerinden alabilecekler. Yalnız, banka kredisini alabilmeniz için kredi notunuzun oluşmuş olması ve bu kredi notunun en fazla 1200 ve üzerinde olması gerekiyor.

KREDİ BAŞVURUSU

Kredi alacak kişilere uygun faizlerle verilecek yeni kredi Akbank ve Yapı kredi bankası tarafından verilecek. 20 bin TL gelir belgesiz kredi başvurusunu SMS ile ve internet mobil uygulamasını kullanarak hemen alabileceksiniz. 20 bin TL'ye kadar kredi alacak kişilere uygun faizlerle hemen kredi ödemesi verilir ve bu ödemeleri hemen aynı gün içinde hesaba atabilirsiniz. 20 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi almak için SMS atarak kredi başvurusu şu şekilde yapılıyor.
  • AKBANK: Akbank üzerinden Kredi TC kimlik yazarak 4425 numarasına,
  • YAPI KREDİ: Yapı kredi bankası üzerinden başvuru yapmak isteyenlere Bireysel Tc kimlik Aylık gelir ve Doğum tarihi yazarak bu mesajı 4411 numarasına mesaj atması gerekiyor.
Bu şekilde 5 dakika olmadan kredi başvuru sonucu sizlere gelecek ve kredi ne kadar onay aldığınızı göreceksiniz.