Halkbank emeklinin ihtiyacını çözdü! 20-100 Bin TL arasında emekliye kredi verecek!

Halkbank emeklinin ihtiyacını çözdü! 20-100 Bin TL arasında emekliye kredi verecek!
Halkbank emeklinin ihtiyacını çözdü! 20-100 Bin TL arasında emekliye kredi verecek! Halkbank yeni emekli kampanyasını tanıttı. Bankadan yapılan yeni açıklamada, 20 bin TL ve 100 bin TL arasında emeklilere kredi imkanı sağlanacağı açıklandı. Emekli maaşlarını alanlar için başlatılan bu kampanyada, Nakit kredi kampanyasından faydalanacak olan kişilere 3 ay ertelemeli olarak yeni bir kredi imkanı sağlanmaktadır. İhtiyaç kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız ve banka kredi şartlarına uygun olduğunuzu düşüyorsanız halkbank emekli kredisi alabilirsiniz.

HALKBANK EMEKLİ KREDİSİ

Halkbank emekli maaşlarını kendi bankasından alan kişilere emekli kredisi verecek. Maaş müşterisi olan herkes 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilecektir. Halkbank emekli kredisi ile birlikte nakit kredi alacak olan herkes, başvuru şartlarına uygun olarak bu bankadan hızlı bir şekilde kredi alabileceklerdir. Halkbank emekli kredisi başvurusu banka şubelerinden ve internet üzerinden yapılıyor.

MAAŞ MÜŞTERİSİ OLMANIZ GEREKMEKTEDİR

Halkbank emekli kredisi için maaş müşterisi olmanız gerekiyor. Bankadan yapılan yeni açıklamada, Nakit kredi kullanmak isteyenlere hemen aynı gün içinde maaş müşterisi olması şartı ile kredi ödeniyor. Banka şubelerine giderek maaş taşıma işlemlerinizi yaparsanız, bankadan ilk maaşınızı aldığınız zaman emekli kredisi alabileceksiniz. 100.000 TL'ye kadar verilecek olan tüm kredilerde 24 ay vade yapılır ve diğer bankalara nazaran daha düşük faizlerle kredi verilmektedir.