Markete 750 TL harcayan 400’ünü geri alacak! Çılgın kampanya Mayısta tekrar başladı

Markete 750 TL harcayan 400’ünü geri alacak! Çılgın kampanya Mayısta tekrar başladı
Ziraat Bankası, Market Alışverişlerine Özel 400 TL İade Kampanyası Başlattı

Çılgın kampanya Mayısta tekrar başladı! Markete 750 TL harcayan 400’ünü geri alacak- Zam dönemlerinde vatandaşların bütçelerini zorlayan yükselişler, özellikle market alışverişlerinde kendini gösteriyor. Bu kapsamda, Ziraat Bankası, Bankkart kullanıcılarına yönelik özel bir kampanya başlattı.

Kampanya Detayları

Bankkart kullanıcıları, 15 Nisan'dan 30 Nisan 2024'e kadar geçerli olan bu kampanyaya katılarak, 750 TL ve üzeri alışverişlerinde 400 TL'ye kadar geri ödeme fırsatından yararlanabilecekler. Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil uygulamasını kullanabilir veya 'MARKET400' yazarak 4757 numarasına SMS atabilirsiniz.

Nasıl Faydalanılır?

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin alışverişlerini gerçekleştirmeden önce kampanyaya kaydolmaları gerekiyor. Anlaşmalı marketler, bakkallar, kasaplar, manavlar ve şarküterilerde yapılacak her 750 TL ve üzeri alışveriş, 40 TL değerinde Bankkart Lira kazanma şansı sunuyor. Toplamda ise 400 TL'ye kadar Bankkart Lira biriktirilebilecek.

markete-750-tl-harcayan-400unu-geri-alacak-cilgin-kampanya-mayista-tekrar-basladi1.webp

Kampanya Koşulları ve İade Süreci

Kampanya kapsamında e-ticaret işlemleri geçerli değil ve alışverişler Bankkart ile anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS cihazları üzerinden yapılmalıdır. Aynı gün içinde aynı işyerinden birden fazla alışveriş yapılması durumunda, sadece ilk alışveriş kampanya kapsamında değerlendirilecektir.

Kazanılan Bankkart Liralar, anında kartlara aktarılacak ve müşteriler, kampanya süresince en fazla 400 TL Bankkart Lira kazanabilecekler. Kampanya son katılım tarihi 30 Nisan 2024 olarak belirlendiğinden, bu tarihe kadar başvuruda bulunanlar, nakit iade avantajından yararlanabileceklerdir.