Milyonlarca Emekliye Müjdeyi O Banka Verdi! 3.000 TL Ek Fatura Desteği Geliyor

Milyonlarca Emekliye Müjdeyi O Banka Verdi! 3.000 TL Ek Fatura Desteği Geliyor
Milyonlarca emekliyi sevindirecek müjde duyuruldu! Emeklilere 3.000 TL fatura yardımı yapılacak. İşte detaylar...

Emeklilerin geçim sıkıntısı giderek artarken, yeni bir müjde umut verdi. Emeklilere yönelik promosyon miktarı artırılırken, kamu bankalarının duyurduğu rakamların ardından özel bankaların adı da gündeme geldi. ING Bank, emeklilere yönelik 3.000 TL'lik fatura yardımını duyurarak bu sürece dahil oldu.

ING Bank'tan Nisan Ayı Kampanyası

ING Bank, büyük fırsatlar sunuyor! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emekli maaşınızı ING'ye taşıyarak, ek koşulsuz 12.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Otomatik Fatura Talimatı vererek ekstra 3.000 TL'ye varan promosyonun tadını çıkarabilirsiniz. Toplamda 15.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatını kaçırmayın! Yeni emekliler ve EYT'li emekliler de kampanyadan yararlanabilir.

ING Bank'ın promosyon kampanyası için dikkat edilmesi gereken önemli tarihler ve koşullar şöyle:

3-000-tl-ek-fatura-destegi-geliyor.jpg

  • Kampanyadan yararlanmak için 28 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında ilk kez emekli maaşını ING Bank'tan alacak ve bu süre içinde nakit promosyonu hesabına yatırılacak emekli müşteriler önemli.
  • Otomatik Fatura Talimatı vermeleri ve vadesiz hesaplarına bağlı bir Destek Hesap ürününe sahip olmaları gerekiyor.
  • Katılım için 28 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında SGK Kapsamında Gelir/Aylık Alanlara Ek Promosyon Ödenmesine İlişkin Bilgi ve Katılım Formu'nun alınmış olması şart.
  • 30 Nisan 2024 tarihine kadar tanımlı Otomatik Fatura Talimatları'nın vadesiz hesaptan verilmiş olması ve vadesiz hesaplarına bağlı bir Destek Hesap ürününe sahip olunması gerekiyor.
  • Destek Hesap sahipleri, 3 adet ve üzerinde Otomatik Fatura Talimatı verirse her talimata 600 TL, toplamda en fazla 3.000 TL ek nakit promosyon alır.
  • 5 adetten fazla talimat verilmesi durumunda ek bir ödeme yapılmaz.
  • 3.000 TL'lik ödeme almak isteyen emekliler, ING Bank emekli maaşı promosyon sözleşmesi imzalamalı, 3 yıl boyunca maaşlarını bu bankadan almaya söz vermelidir ve en az 5 adet otomatik ödeme talimatı vermeleri gerekmektedir.

Bu şartları sağlayan emeklilere, 12.000 TL net promosyonun yanı sıra 3.000 TL ek fatura desteği verilecek.