Volkswagen T-Roc'ta son kampanya! 5 sene vadeli satılıyor! Volkswagen T-Roc 28 Mart 2024 fiyat listesi bomba

Volkswagen T-Roc'ta son kampanya! 5 sene vadeli satılıyor! Volkswagen T-Roc 28 Mart 2024 fiyat listesi bomba
Volkswagen, Mart ayına özel olarak tüm araç modellerinde 60 aya kadar vade imkanı sunuyor.

Volkswagen T-Roc 28 Mart 2024 fiyat listesi bomba... Volkswagen T-Roc'ta son kampanya! 5 sene vadeli satılıyor- Bu fırsat, araba almak isteyenler için kaçırılmayacak bir avantaj sağlıyor. Özellikle Volkswagen’in en çok tercih edilen SUV modeli T-Roc, güncel fiyat listesi ve sunduğu finansman seçenekleriyle dikkat çekiyor.

T-Roc Mart 2024 Fiyat Listesi

Volkswagen T-Roc, Mart 2024 fiyat listesi ile alıcılarını bekliyor. T-Roc ve diğer tüm Volkswagen modellerinde yüzde 60'a varan vade imkanları ve yüzde 5,59'dan başlayan kredi oranları ile sunuluyor. Bu, Volkswagen SUV severler için büyük bir fırsat.

volkswagen-t-rocta-son-kampanya-5-sene-vadeli-satiliyor-volkswagen-t-roc-28-mart-2024-fiyat-listesi-bomba1.jpg

T-Roc'un Öne Çıkan Özellikleri

T-Roc, trafikteki en şık ve stil sahibi kompakt SUV’lerden biri olarak kendini gösteriyor. Keskinleştirilmiş iç ve dış tasarımı, yeni kalite seviyesindeki iç mekanı ve geliştirilmiş teknik özellikleri ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Gelişmiş IQ.LIGHT – LED Matrix farlar, modern teknolojiler ve tasarım unsurları ile dikkat çekiyor.

İç mekanda, 10,25” Dijital Gösterge Paneli “Digital Cockpit Pro” ve diğer gelişmiş konfor özellikleri bulunuyor. Tüm iç mekanı saran modern dekoratif kaplamalar ve yansımaları önleyen mat yüzeylere sahip kokpit, T-Roc’un iç mekan kalitesini bir üst seviyeye taşıyor.

T-Roc Fiyatları ve Donanım Seviyeleri

  • Tavsiye Edilen Başlangıç Fiyatı: 1 milyon 805 bin TL.
  • Motorlar: 1.5 TSI
  • Donanım Seviyeleri: Life, Style, R-Line

Volkswagen T-Roc, Mart ayına özel sunduğu fırsatlarla, araç sahibi olmak isteyenlere cazip seçenekler sunuyor. Yenilikçi tasarımı, üstün teknik özellikleri ve avantajlı finansman seçenekleriyle T-Roc, göz kamaştıran bir seçenek olmaya devam ediyor. Bu fırsatları kaçırmamak için Volkswagen bayilerine uğramayı unutmayın.