Ziraat bankası 20 gün içinde işlem yapmanızı istiyor! Banka hesabı olanlar dikkat!

Ziraat bankası 20 gün içinde işlem yapmanızı istiyor! Banka hesabı olanlar dikkat!
Ziraat bankası 20 gün içinde işlem yapmanızı istiyor! Banka hesabı olanlar dikkat! Ziraat bankası yaptığı yeni kampanyanın duyurusunu yaptı. Banka müşterisi olan herkes için 20 bin TL krediyi, gelir belgesiz olarak 20 gün içinde vereceğini açıkladı. Son zamanlarda devlet bankaları yaptıkları kampanyalar ile adından söz ettirirken, Ziraat bankası yeni kampanyası ile birlikte nakit kredi almak isteyenlere de hızlı bir şekilde ödemeler vereceğini açıkladı. Banka üzerinden hemen aynı gün içinde kredi ödemesi alabileceksiniz ve bu ödemeleri hızlı bir şekilde hesabınıza atabileceksiniz.

ZİRAAT BANKASI KREDİ KAMPANYASI

Ziraat bankası üzerinden kredi başvurusu yapacaklar, Banka hesabı varsa ZİRAAT MOBİL uygulamasından 7 gün 24 saat kredi başvurusu yapabilirler. Mobil uygulamaya girdikten sonra, Kredi notunuz yüksek ise 20 bin TL'ye kadar belgesiz kredi onayı alabilirsiniz. Belgesiz kredi onayı aldıktan sonra, işlemleri tamamlayıp, banka şubelerine gitmeden kredinizi kullanabilirsiniz. Bu şekilde ihtiyaç kredisi almış olacaksınız.

20000 TL KREDİ

20.000 TL kredi sizlere 36 ay vadeye kadar ödenmektedir. Bu kredilerde şartlar ne olursa olsun, kişilerin banka sicilleri önemli olacaktır ve bu sicillere göre krediler kullandırılacaktır. 20.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapacağınız zaman banka hesaplarınıza ödemelerinizi hızlı bir şekilde yapabileceksiniz ve bu kredileri 24 ay veya 36 ay vadeli kullanacaksınız. Emekli olanlarda emekli maaş hesapları üzerinden kredi alabilirler. Emekli maaşlarınızı Ziraat Bankası üzerinden alan ve daha önce kredi almayanlar, maaşlarının belirli bir katlarına göre kredi kullanabileceklerdir. haberinadresi.com