Eşi doğum gününde gözaltına alınınca...

Eşi doğum gününde gözaltına alınınca...
Antalya’da 3 dosyadan araması bulunan Hüseyin A., otomobiliyle 10 kilometrelik kovalamaca sonunda yakalandı. Polis, doğum günü olduğunu öğrendiği sürücünün eşini ise kutladı.

Olay, önceki gece Muratpaşa İlçesi’nde meydana geldi. ’Dur’ ihtarına uymayan 07 VD 436 plakalı otomobilin sürücüsü Hüseyin A., polisi alarma geçirdi. Yaklaşık 10 kilometre boyunca polisi peşine takan sürücü, eski sanayi içersinde kurulan barikatla durduruldu. Yapılan kontrolde, Hüseyin A.’nın alkollü olduğu ve 3 ayrı dosyadan arama kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Otomobildeki eşi Bengül A. ise korkudan sinir krizi geçirdi. Uzun süre ağlayan Bengül A.’yı sakinleştiremeyen polis, sağlık ekibi çağırdı. Gelen 112 ekibi kadını sakinleştirdi. Evrakları inceleyen polis, Bengül A.’nın o gün doğum günü olduğunu gördü.

Polisin 19’uncu yaşını kutladığı Bengül A., eşine neden engel olmadığı yönündeki soruya ise "Defalarca söyledim ama durmadı. Birçok kez ölümle burun buruna geldik" dedi.

Polis tarafından gözaltına alınan Hüseyin A., daha sonra adliyeye sevk edildi. ’Suç eşyası kabul etmek ve satmak’tan arama kaydı bulunan Hüseyin A., savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.