Fenerbahçe penaltıyla kazandı

Fenerbahçe penaltıyla kazandı

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor deplasmanından bir puanla dönen Fenerbahçe sahasında Gaziantepspor'u ağırladı.

Mücadeleye baskılı başlayan ev sahibi takım rakip kale etrafında pozisyon aradı. Devre boyunca %60'ın üzerinde topla oynayan sarı lacıvertli ekip net bir fırsat yakalama şansı bulamazken konuk takım ender gelişen bir iki kontra atak dışında Fenerbahçe kalesini zorlayamadı ve ilk yarı golsüz sona erdi.

EMENİKE-EMRE GERGİNLİĞİ

İkinci yarıda ilk yarıdakine benzer bir şekilde geçti. Devre boyunca üstün oynayan Fenerbahçe rakip savunmanın kilidini açmakta zorlandı. Gaziantepspor ise nadir geliştirdiği kontra ataklardan sonuç çıkaramadı. 54. dakikada Emre ile Emenike arasında yaşanan gerginlik sonrası tribünlerin Emenike'yi oyundan çıkana kadar ıslıklaması maça damga vurdu.

81. dakikada Gökhan Gönül'ün ceza sahasında Şenol'un müdahalesi ile yerde kalması sonucu penaltı kararı çıktı ve topu ağlara yollayan Emre, Fenerbahçe'ye galiyeti getiren isim oldu.

ÜÇ BÜYÜKLER ZORLANIYOR

Süper Lig'in üçüncü haftasında Balıkesirspor deplasmanından yenilgiyle dönen Galatasaray geçtiğimiz hafta iç sahada Eskişehirspor ile berabere kalmıştı. Fenerbahçe'de geçtiğimiz hafta aldığı beraberliğin ardından bu hafta da Gaziantepspor karşısında oldukça zorlandı. Haftanın kapanışında Bursaspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ın geçen hafta olduğu gibi modaya uyup uymayacağı merak ediliyor.