Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Dünya

Gökten düşen metal parçası şoke etti

IFLScience’de yer alan habere göre, Kamboçya’nın bir köyüne gökten metal parçaları yağdı.

Yayınlanma:
Gökten düşen metal parçası şoke etti

Yetkililer tarafından henüz bir açıklama yapılmadı ancak bazı köy sakinlerinin dünya dışındaki güçlerin bu olayın arkasında olabileceğine inandıkları belirtildi.

Preah Vihear köyü sakinleri sabah yüksek bir ses duyduklarını ve dışarı baktıklarında alüminyum parçalarının evlere çarpıp zarar verdiğini ve yaklaşık 10 kilometre çapına yayıldığını söylüyor.

Preah Vihear emniyet müdürü Yin Chamnan, enkazın köyde ortaya çıkarıldığını doğrulayıp, yerel polisin hala bu enkazın nereden geldiğini saptayamadığı için araştırmalara uzman bir ekibin devam edeceğini söyledi.

İLGİLİ HABER İsrail Yüksek Mahkemesi Filistinlilere Ait Araziye El Koyma Kararı Aldı
IFLScience’de yer alan habere göre, Kamboçya’nın bir köyüne gökten metal parçaları yağdı.

Köy sakinlerinden Sok Nol, “Bu nesnenin uzaydan gelip bizim köyümüze düştüğüne inanıyorum. Bu biraz kafa karıştırıcı bir durum çünkü kimse bunun nereden geldiğini bilmiyor” dedi.

Chamnan ise parçaların çok da büyük olmadığını ve bu parçaların birisinin uçurduğu bir insansız uçağa ait olabileceğini düşündüklerini söyledi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler