AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Efe Özür Diledi

AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Efe Özür Diledi
İzmit Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri arasında yaşanan yol çalışması tartışması sırasında, AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Efe'nin kendini yere atıp yuvarlanması gündemi baya meşgul etmişti.

İzmit Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi arasındaki yol çalışması tartışmasında yaşanan olay, kamuoyunu sarsmıştı. AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Efe'nin kendini yere atmasıyla gelişen olaylar, tartışmalara sebep olmuştu.

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Efe, yaşanan olaylarla ilgili şu açıklamayı yaptı: "İzmit Belediyesi ekiplerinin olay yerinde engel çıkardığı haberini aldığımda, öfkeme yenik düştüm ve kontrolümü kaybettim. Ailem, dostlarım, ve dava arkadaşlarıma hayal kırıklığı yaşattığım için çok üzgünüm."

ozur-diledi1.jpg

Efe açıklamasına, "Yaşadığım üzüntüyü ifade edecek kelime bulamıyorum. Özellikle bana çok güvenen ve desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen ailem ve dostlarım başta olmak üzere, değerli dava arkadaşlarımdan, il ve ilçe başkanlarımdan, belediye başkanlarımdan, çok kıymetli hemşehrilerimden hiçbir mazerete sığınmadan özür diliyorum." ifadeleriyle devam etti.