Bahçeli istifa mı ediyor?

Bahçeli istifa mı ediyor?

1 Kasım seçim sonuçları MHP'de büyük şok yarattı. Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de bile büyük oy düşüşleri yaşandı. MHP genel merkezi birbirine girmiş durumda. Bu gelişmelerin ardından Bahçeli'nin divanı toplamak için talimat verdiği öne sürüldü.

İSTİFA SÖYLENTİLERİ DOLAŞIYOR

MHP genel merkezi bu sıcak gelişmeyle birlikte kaynıyor. Koridorlarda Devlet Bahçeli istifa edebilir söylentileri dolaşıyor.


GENEL MERKEZ SESİZLİĞE GÖMÜLDÜ

1 Kasım seçim sonuçları açıklanmaya başladığı andan itibaren MHP genel merkezi sessizliğe gömüldü. MHP divan üyelerinin dahi bulundukları illerde milletvekilliğini kaybettiği söyleniyor.

MERKEZ BANKASI ESKİ BAŞKANI DA SEÇİLEMEMİŞ GÖRÜNÜYOR

MHP'nin kaybeden bir diğer ismi de Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz oldu.7 Haziran'da Uşak'tan milletvekili seçilmeyi başaran Yılmaz, saat 20.16 sonuçlarına göre milletvekili olamamış görünüyor. 3 milletvekili çıkaran Uşak'ta AK Parti 2, CHP 1 milletvekili almış görünüyor.

ERHAN ÇELİK: BAHÇELİ İSTİFA KARARI ALDI

Bahçeli'nin istifa edebileceği yönündeki söylentilerin ardından ünlü sunucu Erhan Çelik de sosyal medya hesabından bomba bir iddia ortaya attı. Çelik, "MHP Lideri Devlet Bahçeli istifa kararı aldı" şeklinde bir mesaj paylaştı.