Çay Sohbetine Çağırılmayan Erbakan İle İlgili AKP Cephesinden Açıklama

Çay Sohbetine Çağırılmayan Erbakan İle İlgili AKP Cephesinden Açıklama
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve diğer siyasi liderlerin katıldığı çay sohbetinde Fatih Erbakan'ın bulunmaması ile ilgili olarak AKP tarafından açıklama geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen resepsiyonda, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın çağırılmadığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasi parti liderleriyle çay sohbeti gündemdeki yerini koruyor.

104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen resepsiyonun ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diğer parti liderleriyle çay davetinde bulunmasıyla gözler, Fatih Erbakan'ı aradı.

Davete katılanlar arasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu gibi isimler yer alırken, Erbakan'ın davet edilmemesi dikkat çekti.

cay-partisi3-001.jpg

AK Parti cephesinden gelen açıklamada, Erbakan'ın davete çağrılmamasının özel bir planlama sonucu olmadığı belirtildi. Grup Başkanı Abdullah Güler, "Çok bilinçli özel bir durum yok. Planlanarak gelişmedi. Meclis Başkanı tarafından o anda önerildi. O anda geliştiği için oldu özel plan çerçevesinde değildi" şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi'nden Dikkat Çeken Paylaşım

Öte yandan, Yeniden Refah Partisi cephesinden de Erbakan'ın davete çağrılmamasına ilişkin sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşım yapıldı.

Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner, Alparslan Türkeş ve Bülent Ecevit'in bulunduğu ancak Necmettin Erbakan'ın dışarıda olduğu bir fotoğrafı paylaşarak "Tarih tekerrürden ibarettir. Çay koy keçeli, yeniden başlıyoruz" ifadelerini kullandı.

cay-partisi2.jpg