CHP Lideri Özgür Özel'den Emeklilere Destek: Büyük Miting Yolda

CHP Lideri Özgür Özel'den Emeklilere Destek: Büyük Miting Yolda
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yapacağı görüşme talebi ve emeklilerin sesini duyurmak için planladıkları büyük miting hakkında detaylar verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Özel, milletin erken seçim istemesi durumunda buna destek vereceğini belirtirken, emeklilerin sesinin duyulmaması halinde büyük bir miting düzenleneceğini açıkladı.

CHP lideri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yapmayı planladığı görüşmeye ilişkin de konuştu. Özel, randevu talebinin Cumhurbaşkanı'nın takvimine göre olacağını ve mekanın tartışmaların ötesinde içeriğin önemli olduğunu vurguladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in "yerel halk" ifadesine tepki gösteren Özgür Özel, bu yaklaşımı AKP'nin kibirli ve halktan kopmuş bir tutumu olarak yorumladı.

CHP Genel Başkanı, yerel seçimlerde elde edilen başarıyı millete mal etti ve "Millet başardı" ifadesiyle sonuçların arkasındaki gücün vatandaş olduğunu vurguladı.

Özgür Özel, emeklilerin haklarının savunulması için büyük bir miting düzenleneceğini duyurdu. Emeklilerin sesinin duyulmaması halinde ise ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.