Korhan Berzeg'e Ait Kafatası Parçası Bulundu

Korhan Berzeg'e Ait Kafatası Parçası Bulundu
Balıkesir'in Gönen ilçesinde geçen yıl kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'e ait kafatası parçası ile birlikte 3 kemik daha bulundu.

Gönen Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, Armutlu ve Gelgeç mahalleleri arasındaki Fındıklı Deresi mevkisinde yapılan araştırmalarda yeni bulgulara ulaşıldı.

Balıkesir'in Gönen ilçesinde geçen yıl haziran ayında kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'e ait yeni kemik parçaları bulundu. Berzeg'in evinden sabah yürüyüşü için ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmaları kapsamında, kıyafet ve kemik parçaları ile banka ve kredi kartlarının bulunduğu bölgede kafatası parçası ile 3 kemik daha tespit edildi.

Gönen Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Armutlu ve Gelgeç mahalleleri arasındaki Fındıklı Deresi mevkisinde yapılan incelemelerde, Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen kafatası parçası ile birlikte 3 kemik daha bulundu. Kemiklerin diğer bulunanlarla bağlantısının olup olmadığının belirlenmesi için İstanbul'a gönderildiği öğrenildi.

Berzeg'e ait kıyafet ve kemik parçalarının yanı sıra kimlik ve banka kartlarının bulunduğu bölgede 5 gün önce başlayan incelemeler, bölgenin yoğun bitki örtüsü nedeniyle güçlükle yürütülmekteydi. 5. gününde yapılan tırmık çalışmaları sonucunda yeni kemik parçalarına ulaşıldı. Çalışmalara yarın sabaha kadar ara verildiği belirtildi.

Korhan Berzeg'in 17 Haziran 2023'te kaybolmasıyla başlayan arama çalışmaları, Armutlu ve çevresindeki ormanlık bölge ile yakın mahallelerde, su kuyuları, dere yatakları ve mağaralarda günlerce devam etmiş, ancak herhangi bir iz bulunamamıştı. Köpeği "Tina" ile birlikte sabah yürüyüşüne çıkan Berzeg'den köpeği Tina'nın ayrıldığı gün bir vatandaş tarafından fark edilmiş ancak Berzeg'e dair herhangi bir iz bulunamamıştı.

Berzeg'in eşi Angela ve kızı Nisa Berzeg'in Gönen'e gelerek verdiği DNA örnekleri, kemik parçalarının Korhan Berzeg'e ait olduğunu doğrulamıştı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.