"Önümüzde yeni bir imtihan var"

"Önümüzde yeni bir imtihan var"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

-Resmi rakam aldım. Sadece meydanda 35 bin kişi var, bir bu kadar da yollarda var.

-Önümüzde yeni bir imtihan var. Sadece 4 gün kaldı.

-Sandık bizim namusumuzdur. Sandık milli iradenin aşılmaz, sarılmaz, yıkılmaz kalesidir.

-Bizim trenden inenler bir daha bu trene  binemeyecekler. Bu davaya ihanet edenler artık bu davanın saflarında yer  alamazlar.

-Bu Bay Kemal'de utanma yok. Geçen 'Başörtüsü  sorununu biz çözdük' diyor. Ya sen neyi çözdün? İkna odalarının sorumlusu olan  kadın, İstanbul Üniversitesi'nde rektör yardımcısıydı, senin partinin  milletvekili oldu. Sen kimi aldatıyorsun?

-Bunlara 31 Mart'ta Osmanlı tokadını sandıkta atmamız lazım.

-(Mısır'da darbe karşıtı 9 kişinin idamı) 9  kişinin idam edildiği gün darbecilerin elini sıkmak için kuyruğa giren Avrupa'nın  ikiyüzlü siyasetçilerine bir kez daha Türk demokrasisinin gücünü  göstereceğiz.

Dün bir mektup aldım. Bu mektupta bakıyorum genç kızlar, 9 tane genç kızımız 56 tane hatmi şerif indirmişler. 150 civarında çeşitli Yasin-i Şerifler okumuşlar. Bu bir aşk... Bu bir heyecan... Cumhurbaşkanına manen teşvik ediyor. Sizin isteklerinizi biz emir telakki ederiz. Adıyamanlı, Manisalı, Artvinli kardelenlerimiz müsterih olsun. Bu can bu tende oldukça bizim pusulamızı siz tayin edeceksiniz.

Laf ola beri gele yok. Bay Kemal, senin hücrelerine sinmiş yalan, yalan, yalan.

Bana aileme iftiralar attı. Geldi Meclis'te kağıtları salladı. Dava açtım ve şuanda Yargıtaf safhasında. İlk derecede davaları ailecek kazandık. 2.5 milyonu Yargıtay onayladığı takdirde Mehmetçik Vakfı'na hibe edeceğim. Bay Kemal bu parayı veremiyor, yardım sandığı kurdu, kendi vekilleri 5'er bin TL veriyor. Ben diğerleri için de aynı yola başvurdum. Bir tane hanımefendi var ona da 250 bin TL'lik dava açtım. Hangisi olursa olsun, hepsine dava... Gelen parayı da Mehmetçik Vakfı'na. Niye bu yalanları söylüyorsun? Ama bu adam bakar kör. 

Gölbaşı-Adıyaman-Kahta hızlı tren hattı etüt çalışmaları devam ediyor.

Şimdi bir dedikodu var: Tütün. Bu meseleyi istismar ederek sizi aldatmaya çalışanlar olduğunu duydum.