Patiswiss CEO'su, Müşterinin Küflü Çikolata Şikayetine Skandal Yanıt Verdi

Patiswiss CEO'su, Müşterinin Küflü Çikolata Şikayetine Skandal Yanıt Verdi
Marketten aldığı çikolatanın küflenmiş ve beyazlamış olduğunu fark eden bir vatandaşın, Patiswiss CEO'sunu etiketleyerek yaptığı paylaşım, beklenmedik bir cevap aldı.

Bir vatandaş, marketten aldığı beyazlamış ve küflenmiş çikolataları paylaşarak Patiswiss'i ve CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nu etiketledi. Ancak beklemediği bir karşılıkla karşılaştı.

Bir sosyal medya kullanıcısı, marketten aldığı çikolataların beyazladığını ve küf tuttuğunu fark ederek durumu Patiswiss'in CEO'su Tunaoğlu'na iletti. Kullanıcı, ürünlerin son tüketim tarihine daha zaman olmasına rağmen küflenmiş olmasının tedarik zinciri sürecinde yaşanan bir problemden kaynaklanabileceğini açıkladı.

kuflu-cikolata2.jpg

Ancak CEO Tunaoğlu durumu markaya yapılan bir eleştiri olarak algıladı ve sosyal medya üzerinden tehditvari bir açıklama yaptı. Tunaoğlu, ürünlerinin asla küflenmeyeceğini iddia ederek müşterinin evindeki nem oranını sorguladı ve suçlamalara karşı agresif bir tavır sergiledi. Ayrıca müşteriyi prim yapmakla suçlayarak markalarını karaladıklarını iddia etti.

Bu şok yanıt, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı, şirketin tüketici şikayetlerine bu şekilde yanıt vermesini eleştirdi.

İşte Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu tarafından yapılan o açıklama:

"Bu ürünler hayatta küflenmez biliyor musun? Hadi doğru diyelim. Sen bence acil şekilde evindeki nem oranına falan baya bir bakmalısın. Bir de linkedinde paylaşacak hiç başka içeriğinin olmaması ne acı. Haklısın prim yapmak için bize baya ihtiyacı var herkesin.

Baksana aşağıya "çöp" falan yazanlara. Bizim avukatların marka Karalama, Marka değeri düşürme vs'den isteyeceğinden herkes habersiz. Ayrıca! Bize böyle bir durum olsa söyler telafisini istersin. Karşında senin dev Migros ve biz varız. Herkes ürünün öyle arkasındaki. Haydi size kolay gelsin. Avukatlarımız iletişime geçecektir sizinle ama ben kendi işimi kendim çözmeyi severim"

kuflu-cikolata3.jpg

Tunaoğlu kısa süre sonra bu açıklamasını silerek yine sosyal medya üzerinden durum ile ilgili farklı bir açıklama yaparak markasına sahip çıktığını dile getirdi.