Recep Tayyip Erdoğan'dan Boş Koltuklu Mesaj

Recep Tayyip Erdoğan'dan Boş Koltuklu Mesaj
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşme, liderlerin oturdukları koltukların düzeniyle dikkat çekti.

AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen buluşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP lideri Özgür Özel bir araya geldi. Özel'i genel merkez kapısında AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş karşıladı. Görüşme, genel merkezin 8'inci katındaki genel başkanlık makamında gerçekleşti. Odadaki boş koltuk detayı dikkatlerden kaçmadı.

Salonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oturduğu koltuk, merkezde yer alırken, Özgür Özel'nin oturduğu koltuk sağ tarafta konumlandırıldı. Özel'in karşısındaki koltuk ise boş bırakıldı.

bos-koltuk2.jpg

AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen bu görüşmede, Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı makamını temsil ettiğine dair özel bir vurgu yapmak amacıyla bu oturma düzeni tercih edildiği belirtiliyor.

AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmelerinde genellikle parti genel başkanları ve siyasilerle tek başına koltuğa oturan ve konuklarını sağında bulunan kanepede ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel’i ise tekli koltukta ağırladı.