Şanlıurfa'da seçimi kim kazandı? Yeniden Refah Partisi kazandı mı?

Şanlıurfa'da seçimi kim kazandı? Yeniden Refah Partisi kazandı mı?
Şanlıurfa'da seçimi kim kazandı? Kıran kırana yapılan Şanlıurfa seçim sonuçlarını kim kazandı? Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa'da kazanabildi mi?

Doğu illerimizde sabah 7'de başlayan ve 16:00'da sona eren seçimler sonrası sandıklar sayılmaya başlandı. Peki Şanlıurfa'da kim önde? yeniden Refah Partisi Şanlıurfa'da kazanabildi mi?

Şanlıurfa'da seçimi kim kazandı?

YSK başkanı Yener'in 32 ilde oy sayımı başladı açıklamaları sonrası seçim yasaklarının 21:00'de bitmesi bekleniyor. Ancak en çok merak edilen il olan Şanlıurfa'da seçimi kim kazanıyor? şanlıurfa'da Yeniden RefaH Partisi kazandı mı sorusu cevap arıyor.

İkametinin Ankara'da olmas sebebiyle Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı adayı Kasım glpınar urfa'da oy kullanamamıştı. Yeniden Refah Partisi adayı olarak giren Kasım Gülpınar seçimi kazandı mı merak ediliyor.

kas.jpg

Şanlıurfa'da kim kazandı? Yeniden Refah Partisi kazanabildi mi?

Şu anda seçim sayımları devam ediyor. Ancak yasaklara rağmen gazeteci Muhammed Vefa, Şanlıurfa sonuçlarına ilişkin ilk bilgiyi verdi.

Vefa sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Şanlıurfa'da açılan ilk sandıklarda Yeniden Refah Partisi önde.." açıklaması yaptı. Sosyal medyada bir çok kullanıcı Şanlıurfa'da Yeniden Refah Partisi kazandı olarak algılamaya başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı kim oldu?

Henüz resmi sonuçlar gelmediği için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı kim oldu belli oldu. İlk sonuçlar YSK yasakları kaldırılır kaldırılmaz haberinadresi sitesinde olacak.