TEKNOFEST 2024 Katılım Rekoru Kırdı

TEKNOFEST 2024 Katılım Rekoru Kırdı
Adana'da gerçekleşen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2024, büyük bir heyecana sahne oldu. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, festivalin inanılmaz katılım rakamlarını açıkladı.

Adana'da düzenlenecek olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2024, rekorlarla başladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, festivalin başvuru rakamlarını açıkladı.

TEKNOFEST her geçen yıl büyüyerek devam ediyor. Bu yılki festival için yapılan başvuru sayıları geçen yıla kıyasla neredeyse ikiye katlandı. Selçuk Bayraktar'ın sosyal medya hesabından paylaştığı bilgilere göre, TEKNOFEST 2024 için 1 milyon 630 bin yarışmacı ve 788 bin 161 takım başvurusu yapıldı.

Bayraktar, yaptığı açıklamada, ''Ülkemizin tam bağımsız ve müreffeh yarınları için Milli Teknoloji Hamlesi'nin dev dip dalgası TEKNOFEST2024 kendi rekorlarını kırmaya geliyor.'' ifadelerini kullandı.

Geçen yıl düzenlenen TEKNOFEST için 337 bin takım ve 1 milyon yarışmacı başvurusu yapılmıştı. Bu rakamların bu yıl neredeyse ikiye katlanması, festivalin ne kadar büyük ilgi gördüğünü gösteriyor.