THY İptal Edilen Uçuşlarda Ücretsiz Değişiklik Hakkı Tanıyor

THY İptal Edilen Uçuşlarda Ücretsiz Değişiklik Hakkı Tanıyor
Türk Hava Yolları (THY), İran ile İsrail arasındaki gerilimin etkisiyle Irak, Ürdün ve Lübnan seferlerinin iptal edilmesi üzerine yolculara ücretsiz rezervasyon değişikliği fırsatı sunuyor.

İran'ın İsrail'e yönelik insansız hava araçları ile gerçekleştirdiği saldırının ardından birçok ülke, hava sahalarını kapatma kararı almış ve bu durum seferlerin iptal edilmesine neden olmuştu.

THY tarafından yapılan açıklamada, "Değerli Yolcularımız, Irak, Ürdün ve Lübnan'daki mevcut durum sebebiyle, 13 Nisan 2024 ve öncesinde düzenlenmiş biletler için 13 Nisan 2024-22 Nisan 2024 tarihleri arasındaki Irak, Ürdün ve Lübnan varışlı ve çıkışlı seferlere kayıtlı tüm yolcularımızın 22 Nisan 2024 tarihine kadar işlem yaptırmaları kaydıyla, rezervasyon değişiklikleri ücretsiz yapılacaktır. İade talepleri ise bilet kuralları kapsamında yapılacaktır. Bilet süresinin uzatılmasıyla ilgili değişiklik cezası alınmaksızın biletin geçerliliği 31 Mayıs 2024 tarihine kadar uzatılabilecektir. İlgili uygulamalar Türk Hava Yolları tarafından icra edilen seferlerde geçerli olacaktır." denildi.