TÜİK 21 Sözleşmeli Uzman Alımı Yapılacak

TÜİK 21 Sözleşmeli Uzman Alımı Yapılacak
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), çeşitli teknik pozisyonlarda toplam 21 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), teknoloji ve veri yönetimi alanlarında çalışacak 21 yeni sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İlgili ilan, Resmi Gazete'de yer aldı.

Yayımlanan ilana göre TÜİK bünyesinde Yazılım, Ağ ve Sistem Yönetimi ile Veri Yönetimi daire başkanlıklarında görev yapacak uzmanlar aranıyor.

Açık pozisyonlar arasında 5 kıdemli .net yazılım geliştirme uzmanı, 3 kıdemli yazılım geliştirme uzmanı bulunuyor. Ayrıca 2 kıdemli sistem uzmanı, 2 kıdemli ağ ve güvenlik uzmanı, 1'er kıdemli sistem uzmanı, kıdemli ağ uzmanı, yazılım proje yöneticisi, kıdemli siber güvenlik uzmanı, yazılım test uzmanı, sistem uzmanı, siber güvenlik uzmanı, veri tabanı yöneticisi ve veri bilimci de alınacak.

Başvuru ve Seçim Süreci

Adaylar, 3 Haziran tarihine kadar TÜİK Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım Hizmeti üzerinden veya Kariyer Kapısı'nın internet sitesi (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) aracılığıyla başvurularını elektronik ortamda yapabilecekler. Başvuru sürecinin ardından uygun adayların listesi 26 Haziran'da TÜİK'in resmi web sitesinde yayınlanacak.

Seçim süreci, 1-12 Temmuz tarihleri arasında TÜİK'in merkezinde gerçekleştirilecek uygulamalı ve sözlü sınavlarla devam edecek.