Türkiye ve Filistin Arasında İki Önemli Anlaşma TBMM'de Onaylandı

Türkiye ve Filistin Arasında İki Önemli Anlaşma TBMM'de Onaylandı
Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu bugün, Türkiye ile Filistin arasında imzalanan iki önemli anlaşmayı onayladı. Görüşmelerin ardından yapılan oylamada, her iki anlaşma da oy çokluğuyla kabul edildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), Türkiye ile Filistin arasında imzalanan kritik anlaşmaları onayladı. Görüşmelerin ardından yapılan oylamada, Türkiye'nin Filistin ile Kolluk Eğitimi İş Birliği Mutabakat Zaptı ile Ulusal Sürücü Belgelerinin Karşılıklı Tanınması ve Değişimine İlişkin Anlaşma oy çokluğuyla kabul edildi.

İki ülke arasında imzalanan Kolluk Eğitimi İş Birliği Mutabakat Zaptı iki ülke arasında güvenlik alanında önemli bir iş birliği ve ortaklık sağlayacak.

Ulusal Sürücü Belgelerinin Karşılıklı Tanınması ve Değişimine İlişkin Anlaşma ise Türkiye ile Filistin arasındaki ilişkilerin güçlenmesine ve karşılıklı olarak daha fazla iş birliği yapılmasına olanak sağlayacak.

Kanun tekliflerinin kabul edilmesinin ardından TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, birleşimi kapattı ve önümüzdeki Salı günü yeniden toplanacaklarını duyurdu.