Yeni Haftada Sıcaklıklar Artıyor

Yeni Haftada Sıcaklıklar Artıyor
Bugün Türkiye'nin doğu kesimlerinde kuvvetli yağışlar devam ederken, batı bölgelerinde az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Meteoroloji uzmanlarına göre yeni hafta boyunca sıcaklık mevsim normallerinin üzerine çıkacak.

Hava Tahmin Uzmanı Abdullah Macit, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda, Hatay, Edirne ve Çanakkale çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanakların devam edeceğini belirtti.

Ankara'da termometrelerin 30 dereceyi göstereceği tahmin ediliyor. Özellikle iç bölgelerde sıcaklıklar Salı gününden itibaren mevsim normallerinin oldukça üzerine çıkacak.

Salı günü İstanbul'da sağanak yağışlar beklenirken, diğer günlerde yağış olmayacak. Hava sıcaklığı ise 21 - 22 derece civarında seyredecek. Ankara'da ise haftanın ortalarına doğru sıcaklık 30 dereceye kadar çıkacak.

Özellikle çarşamba ve perşembe günleri iç bölgelerde hava sıcaklığının mevsim normallerinin oldukça üzerine çıkması bekleniyor. İzmir'de ise yağış beklentisi olmadığı ve hava sıcaklığının 28 - 29 derece civarında seyredeceği belirtiliyor.