İzmit’te Mahalle Gezileri Aksatılmıyor

İzmit’te Mahalle Gezileri Aksatılmıyor

İzmit Belediyesi’nin mahalle inceleme gezilerine, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yıllık izinde olmasına nedeniyle Belediye Başkan Vekili Mehmet Çetin devam ettirdi.
Belediye Başkan Vekili Mehmet Çetin, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve daire müdürleri, Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Muhtar Metin Günaydın’ın da yer aldığı inceleme gezisi sırasında bölgedeki bütün cadde ve sokaklar gezildi. Sorunların yerinde tespiti ve çözümü açısından mahalle gezilerinin önemine değinen Başkan Vekili Mehmet Çetin, “İzmit Belediyesi’nde 5 yılı aşkın bir zamandır mahalle gezileri yapılıyor. Her türlü olumsuz koşulda bile bu geziler aksatılmıyor. Vatandaşlarla yüz yüze yapılan görüşmeler hizmetlerin hızlı ve kalitesi açısından çok önemli oluyor. Belediye Başkanımız her zaman, ‘Vatandaşı ayağımıza getirmeyeceğiz, belediye olarak bizler vatandaşın ayağına gideceğiz’ diyor. Bu uygulamanın çok yararını görüyoruz” dedi.
Kocatepe Mahalle Muhtarı Metin Günaydın ise son 5 yıl içinde İzmit Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını ve yeni dönemde de güzel hizmetler yapılacağına inandıklarını dile getirdi.