Kazada Yaralanan Kişi Yaşamını Yitirdi

Kazada Yaralanan Kişi Yaşamını Yitirdi

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde geçtiğimiz hafta meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Mümin A. tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Alınan bilgiye göre geçtiğimiz Cumartesi günü sabah saat 08.00 sularında Başiskele Yuvacık’tan İzmit istikametine gitmekte olan Mümin A. idaresindeki 41 RK 809 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki elektrik direğine çarpmıştı. Çarpmanın etkisiyle sürücü ve yanında bulunan amcasının oğlu Ramazan A. araç içerisinde sıkışarak yaralanmıştı.
Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucu sıkıştıkları yerden çıkartılan yaralılardan durumu ağır olan Ramazan A., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirmişti. Kazada ağır yaralanan Mümin A. ise ilk müdahalesinin ardından Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmişti. Kazadan bu yana hastanede tedavisi devam eden Mümin A., yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Mümin A.’nın cenazesi hastanede yapılacak otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilecek.