Kendisini aldatan eski sevgilisinin düğününde sahne aldı: "Belki bir dahaki sefer, aldatmadan önce bir düşünür"

Kendisini aldatan eski sevgilisinin düğününde sahne aldı: "Belki bir dahaki sefer, aldatmadan önce bir düşünür"

Alexandra Starr, solistliğini yaptığı grubun bir düğünde sahne almak üzere davet edildiğini öğrendi. Düğünün yapılacağı alana gelen Starr, damadın 5 yıl boyunca birlikte olduğu ve kendisini aldatan eski sevgilisi olduğunu öğrendi. 

Çiftin ilk dansı esnasında yüzünü gizli tutan şarkıcı, kimliğini açığa çıkarmadı. Müstakbel eşiyle ilk dansını eden damat, şarkıyı söyleyen kişinin eski sevgilisi olduğundan habersizdi. İlk dans bittikten sonra sahneye çıkan şarkıcı, country müzik yıldızı Carrie Underwood’un, 'Before He Cheats' (Aldatmadan Önce) adlı şarkısını söylemeye başladı.

"Belki bir dahaki sefer, aldatmadan önce bir düşünür", "Belki sıradaki kızı bir sorundan kurtarmış olabilirim" sözlerinin geçtiği şarkıda; aldatılan bir kadının, eski sevgilisinden aldığı intikam dile getiriliyor.

Düğün konuklarından biri Starr’ı sahneden indirmeye çalıştı. Sahneden inen şarkıcı, eline aldığı su dolu bardağı damadın üzerine fırlattı ve düğünü terk etti.

Eski sevgilisinden aldığı intikamı klipler halinde paylaşan şarkıcı, kısa sürede 9 milyondan fazla izlenmeye ulaştı ve sosyal medyada viral oldu.