Belde ERGUZEL ADAMCIL

Belde ERGUZEL ADAMCIL

ŞEFFAF MASKELER

Merhaba  ,

Kabul etmek hiç istemesek de maskeler artık hayatımızın bir parçası ve ne yazık ki olmaya da devam edecek. Zaten sektör ciddi anlamda gelişmiş durumda. Rengarenk, desen desen üretilen pamuklu pamuksuz , medikal yada değil bir çok çeşidi şuan hayatımızda. Ama bir gerçek var ki yolda eşe dosta rastladığımızda eminim benim gibi çok zor tanıyorsunuzdur. Ben baya kafa çevirdiğim, selam veremediğim kişiler olduğunu düşünüyorum. 

Sizinle internette surf yaparken daha önce denk geldiğim ve daha sonra da bir arkadaşımdan üretilmeye başladığını duyduğum bir maske var. Şeffaf maskeler. Bir kısmı pvc ile üretiliyor olsa da genel olarak karşımızdakinin artık tepkisini anlayabileceğimiz eğitim ve diğer alanlarda çok iş görebilecek bir tasarım diye düşünüyorum. Pvc olanlarda ne kadar sağlık barınır bilemiyorum çünkü konuşurken ya da hapşurduğumuzda insan olarak sağıladığımız sıvıları tutuyor gibi bir düşüncedeyim ama geliştirildiği takdirde cidden çok iyi bir buluş. Bu arada sterilize edilip yeniden kullanılabilir bu maskeler.

Bir de tabii maskelerin yanı sıra yan sektörler de üremeye başladı bu bağlamda. Mesela maske kutusu , ben çok aşırı mantıklı buluyorum çünkü yemek yerken ya da bir amaçla çıkarılması gereken maskeleri nereye koyacağımızı bilemiyoruz. En sağlıklı ve steril olarak kutuları kesinlikle destekliyorum. Bir diğer dikkatimi çeken yan sektör ise aksesuar alanı. Gözlük ipi gibi maskeyi çıkardığımızda boynumuzda asılı kalsın diye maske ipi üreten ve yapan bir kaç hesaba denk geldim instagramda. Gayet cool ve süslü. Çünkü zaten incikli boncuklu :)

Keyifli okumalar..

Önceki ve Sonraki Yazılar
Belde ERGUZEL ADAMCIL Arşivi