SİNAN'I ATEŞ'E ATTILAR O DA YANMADI...

Denizin Dibinden Merhabalar Sevgili Okuyucularımız,

 Hayatta en kötü hissiyatlardan biri Hayal Kırıklığıdır,sadece üzüntü hissi ile geçiştirilemez. Çünkü içinde acı,kalp sızısı,ihanet duygusu,kandırılmışlık gibi ahlaki değerlerin zedelenmişliği ile baş başa bırakır insanı ve sonunda gemileri yaktırır alev alev…
 Evet İYİ Parti ve ZAFER Partisi ayrımlarında aidiyetinin yüksekliğinden ötürü MHP saflarından kopmayan Ülkü Ocakları mensubu bir çok vatandaşımızın son dönemde içinde bulunduğu hissiyatın adıdır Hayal Kırıklığı…
Yıllardan beridir bıkmak usanmak bilmeyen aklını kullanamadığı için kirli ellerini kullanıp,dünyanın en aşağılık ve kahpece işi olan pusu ile bir insanı öldürmekten zevk duyan kitleler, maalesef hemşerimiz Sinan’ı da Ateş’e attılar ama bakın görün ki o da yanmadı.
Öğrenin artık bedeni öldürmekle kişiyi öldüremezsiniz. Diyor ya güzel bir filmde ‘Fikirlere Kurşun İşlemez’ işte budur gerçek; ‘efkar’ yani ‘fikirler’.
Nasıl ki Çatlı’yı, Gezmiş’i,Yazıcıoğlu’nu,Bardakçı’yı,Mumcu’yu,Hablemitoğlu’nu ve nice genci,yaşlısı idealist insanları öldüremediniz,Ateş’i de öldüremediniz.Bu Cuma beşinci Cuma olacak umarım adalet öncekiler gibi yarım yamalak işlemez. Kaldı ki artık işlemese de fark etmez. Nasıl ki öncekilerde gördük, siz şimdi izleyin bugünden sonrayı kaç çocuğun adı Sinan olacak.İşte budur ölümsüzlük.
İstediğiniz kadar karalama kampanyası yapın halkın içinde kulaktan kulağa başarıya ulaşamayacaksınız. Çünkü halkın içinde olanı halk tanır, bilir, yoldaşlık,kardeşlik yapar; sen ne anlatırsan anlat.
Siz!
Bu işlerde parmağı olan aydınlıktan korkan kararmış yürekliler! Sizleri vicdanınız esir alacak, bu pis işlere musallat olan hainler! Bilin ki  hepiniz delireceksiniz,akıl sağlığınızı yitireceksiniz, yataklarınızda hiçbir gün rahat uyuyamayacaksınız ve adınızı kimse hatırlamayacak, tarihin çöplüğünde ebediyen yok olacaksınız.
Tarihe adı kazınanlar için ölüm bir mükafattır,ülkemin üstünden pis ellerinizi çekin yarasalar, karanlıktan çıkın delikanlıca aydınlıkta görüşelim.
Rüzgar Eken Fırtına Biçer!
İstediğiniz Bu Ama BE-CE-RE-ME-YE-CEK-Sİ-NİZ…
BU MEMLEKET BİZİM…


Sercan Akderin

Önceki ve Sonraki Yazılar
Sercan AKDERIN Arşivi

HATAY

23 Şubat 2023 Perşembe 14:30