Kurban Bayramı'nda 9 günlük resmi tatil var mı?

Kurban Bayramı'nda 9 günlük resmi tatil var mı?
Kurban Bayramı’na az bir süre kala, kurban bayramının kaç gün olacağını tatilinin ne kadar süreceğini resmi olarak hangi günlerin tatil olacağıyla ilgili yapılan açıklamayla son buldu. 9 günlük resmi tatil bekleyen milyonlarca vatandaş ve öğrenci Bakanlar Kurulu'nda alınan 4 günlük tatil kararından sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.



2014 yılı Kurban Bayramı 3 Ekim Bayram Arefesi ile başlıyor. Beklenildiği gibi bu yıl 9 gün bayram tatili söz konusu değil. 3 Ekim Günü başlayan tatil 7 ekim günü son bulacak.

Kamu çalışanlarına 4 günlük tatil!

Yaklaşık iki haftadan daha az bir süre kalan kurban bayramı için geri sayım başlamış durumdayken hem tatil planları hemde kurban pazarlıkları başlamış durumdadır. Böylece bir çok kişi büyük bir heyecanla kurban bayramına hazırlanırken sizler için tüm gelişmeleri bire bir olarak aktaracağız. Hazırlıklar devam ederken öte taraftan bu güzel günlerin ne kadar süreceğini bir çok kişi merak etmektedir. Bu kapsamda sizler için bayramın kaç gün olacağını araştırdık .

Kurban bayramı
yaklaşıyor. Akıllardaki en büyük soru kurban bayramı tatili 9 gün olacak mı sorusu yer alırken malesef bayramın bu kadar uzun sürmeyceğini şimdiden belirtmek isteriz. oluyor. Kurban Bayramı bu yıl 4-5-6-7 Ekim günlerine denk geliyor. 4 Ekim'in Cumartesi'ye denk gelmesiyle beraber de Kurban Bayramı'nın 3 Ekim Cuma günü arefesi ve ardından gelen Cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Salı günlerinde kutlanacağını görüyoruz. Şimdiden tüm okuyucularımıza iyi bayramlar diliyoruz.