Amerika'da Yaşayan Meltem Cumbul Ülkeye Döndü

Amerika'da Yaşayan Meltem Cumbul Ülkeye Döndü

Mahsun Kırmızıgül'ün çekimleri başlayacak olan yeni dizisi "Güzel Atlar Diyarı" için Halil Ergün ile kamera karşısına çıkmaya hazırlanan Meltem Cumbul, Türkiye'ye döndü.

Güzel Atlar Diyarı dizisinin çekimleri için ilk anlaşılan isim olan Halil Ergün'e, Amerika'da yaşayan Meltem Cumbul da katıldı. İkilinin, Mahsun Kırmızıgül'ün başrolünde yer alacağı bu iddialı yapım için anlaşmaları tamamlandı. Dizinin yapımcılığını Mahsun Kırmızıgül'ün Murat Tokat ile birlikte ortak olduğu Boyut Film üstlenecek. Yapım sürecinde deneyimli yapımcı Fatih Aksoy da ekipte yer alacak.

Güzel Atlar Diyarı, Türkiye'nin dört farklı şehrinde çekilecek. İstanbul, Diyarbakır, Karadeniz ve Kapadokya'da geçecek dizi, senaryosuyla da dikkat çekiyor. Senaryoyu kaleme alan isim ise Feraye Şahin.

Dizinin ilk bölümlerinde yönetmen koltuğuna oturacak olan Mahsun Kırmızıgül, masalsı bir aşk hikayesini izleyicilerle buluşturacak.

Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Güzel Atlar Diyarı, hem Mahsun Kırmızıgül'ün hem de Meltem Cumbul'un uzun zaman sonra ekranlara döndüğü yapım olarakta dikkat çekiyor.