Arda Turan İspanya'da Mahkemelik Oldu

Arda Turan İspanya'da Mahkemelik Oldu
Arda Turan 2015-2018 yılları arasında kiracı olarak kaldığı villada 230 bin euroluk hasar bıraktığı iddiasıyla İspanya'da mahkemelik oldu.

İspanya'nın Barselona kentinde, eski Barcelona futbolcusu Arda Turan'ın 2015-2018 yılları arasında kiraladığı villa tipi evine verdiği iddia edilen 230 bin euroluk zarar nedeniyle mahkemelik olduğu ortaya çıktı. El Periodico de Espana gazetesinin haberine göre, ev sahibi Arda Turan'ı 3 senelik dönemde evi terk ederken hasarlı bırakmakla suçluyor.

Evin sahibi, mahkemeye sunduğu bilirkişi raporuna dayanarak Arda Turan'ın, evde kapılardan bahçeye, ışık ve elektronik sisteminden havuza ve hatta tavana kadar hasarlı bir şekilde evi terk ettiğini iddia etti. En büyük hasarın 84 bin 30 avro ile mobilyalara, ışık sistemine ve temizliğe ait olduğu belirtilirken, mutfakta da 64 bin 258 avroluk hasarın bulunduğu ileri sürüldü.

Arda Turan'ın evi kiralarken, "Müslüman olmayan önceki kiracılardan dolayı evi tamamen dezenfekte ettirdiğini ve evi çok iyi temizlettiğini" anlatan villanın sahibi, Arda ve beraberindekilerin futbol izlerken gol atıldığında televizyonun kumandasını havuza attığını iddia etti. Bin avroluk kumandanın 10 veya 15 kez atıldığı belirtilirken, evde doğal bir yıpranmanın olmadığı ve mobilyalarda bile sigara yanığı bırakıldığı ifade edildi.

Barselona İl Mahkemesi'ndeki davanın, Arda Turan'ın adresine ulaşma zorluğundan dolayı yavaş ilerlediği kaydedildi.