Batuhan Karacakaya'dan Acun Ilıcalı'ya Sert Eleştiri

Batuhan Karacakaya'dan Acun Ilıcalı'ya Sert Eleştiri

Survivor'un unutulmaz isimlerinden Batuhan Karacakaya, Haber Bahane programına konuk olarak Acun Ilıcalı'yı hedef aldı. Suvivor yarışması sırasında yaşadığı haksızlıkları ve Acun Ilıcalı'nın tutumunu sert bir dille eleştiren Karacakaya, Acun Ilıcalı'yı 'parasını verdiği insanlara her şeyi söyleyebileceğini düşünen' biri olarak niteledi.

Survivor'a katılma kararını ve deneyimini anlatan Karacakaya, "Survivor benim çocukluğumdan olan bir eksikliği tamamlayabileceğim yerdi. Ailecek izlediğimiz bir programdı ve her zaman imreniyordum. Gittiğim için pişman değilim, orada yaşadıklarım hayatıma tecrübe kattı." şeklinde konuştu.

Survivor deneyimi sonrası yaşadığı olumsuz şeyleri de dile getiren Karacakaya, "Survivor'a gitmememi istemeyen menajerlerimle yollarımı ayırdım. Bir diziden başrol teklifi almıştım kabul etmeyerek gittim. İlk sene bir karambol oldum ve elendim. Elendikten sonra bana 'Takipçi kaybedersin sonra da unutulursun' denmişti. Ben elendikten sonra 500 bin kişi takip etmeye başladı. Acun Ilıcalı'nın açtığı canlı yayını 80 bin kişi izlerken benim yayınımı 120 bin kişi izliyordu." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı'nın kendisine ve annesine yönelik tutumunu sert bir dille eleştiren Karacakaya, "Acun ağabey parasını verdiği için herkese her şeyi söyleyebileceğini zannetti. Söylüyor da... Annem için de aynısını düşündü. Oraya para için gidene saygım sonsuz. Benim yolumda para, ün ve şöhret ön planda değildi." dedi.

Ilıcalı'nın annesine yönelik özür sözü vermesine rağmen özür dilemediğini belirten Karacakaya, "Acun Ilıcalı, anneme söyledikleri için kamuoyunda özür dileyeceğinin garantisini verdi ama dilemedi. Ben bu yüzden Survivor All Star teklifini kabul etmedim. Bana söylenen lafı yerim ama anneme haksızlık yapıldı." ifadelerini kullandı.