Calvin Klein Marka Elçisi Jeon Jung-kook Türk Fotoğrafçı İle Çalıştı

Calvin Klein Marka Elçisi Jeon Jung-kook Türk Fotoğrafçı İle Çalıştı

https://www.youtube.com/watch?v=7wHkKuxIYEU Güney Kore'nin hatta dünyanın en popüler gruplarından biri olan BTS grubu üyelerinden Jeon Jung-kook marka yüzü olduğu Calvin Klein için kamera karşısına geçti. Genç yıldız, dünyanın en iyi fotoğrafçılarından olan Mert Alaş'a New York'taki Grand Central Station'da poz verdi. Kısa sürede büyük ilgi gören fotoğraflar ve klip sosyal medyada en çok ziyaret edilen içeriklerden biri haline geldi. Başarılı şarkıcının uluslararası birçok hayranın olması Calvin Klein'in daha önce çalıştığı ünlü isimlerden aldığı etkileşimi katlamış gibi görünüyor.

Jeon Jung-kook Kimdir?

Jeon Jung Kook, 1 Eylül 1997'de Busan'da doğmuş ünlü bir sanatçıdır. BTS grubunun en genç üyesi olarak bilinir. 2013 yılında sadece 15 yaşındayken BTS grubuyla "2 Cool 4 Skool" albümüyle çıkış yapmıştır. Hayranları onu "ACE" olarak tanımlar çünkü hem ana vokal olarak hem de rap performansı ve dansıyla dikkat çeker. JungKook'un satın aldığı her şey, hayranları tarafından hızla tükenir. Hatta bir canlı yayında içtiği çayın bile stokları tüketilmiş ve kendisi dahi alamamıştır. Son zamanlarda JungKook birçok başarı elde etmiştir. 2022 Katar Dünya Kupası'nda "Dreamers" şarkısıyla uluslararası platformda büyük bir etki yaratmıştır. Ayrıca Güney Kore'nin Melon müzik platformunda 27 Kasım ile 3 Aralık tarihleri arasında televizyon ve radyo kanallarında en çok çalınan şarkı olmuştur. Şarkısı Spotify'da 13 gün içinde 50 milyon dinlenmeyi aşarak, bu başarıyı elde eden ilk Koreli sanatçı olmuştur. Aynı zamanda, Spotify'da en hızlı takipçi kazanan sanatçılar arasında da birinci sırayı almıştır.

Mert Alaş Kimdir?

Mert Alaş, 21 Şubat 1971 tarihinde Ankara'da doğan ve şu anda Londra'da yaşayan bir moda fotoğrafçısıdır. Babası Hava Kuvvetleri'nde pilot, annesi ise manken olan Alaş, 1993 yılında dil eğitimi için gittiği Londra'da, moda tasarımcısı Alexander McQueen ve ortağı Marcus Piggott ile tanıştı. İkili, 1994 yılında birlikte çalışmaya başladı ve Dazed&Confused için ilk çekimlerini gerçekleştirdi. Bugün, dünyanın en önemli fotoğraf ajanslarından Art Partner tarafından temsil edilmektedirler. Mert Alaş ve Marcus Piggott,; Lady Gaga, Shakira, Jennifer Lopez, Barbara Palvin, Kylie Minogue, Kate Moss, Adele, Miley Cyrus, Gisele Bündchen ve Victoria Beckham'ın bulunduğu birçok sanatçının fotoğrafını çekmişlerdir. Ayrıca Vogue, Calvin Klein, Gucci, Interview, W gibi prestijli markalarla da işbirliği yaparak kariyerlerini sürdürmüşlerdir.