Hakan Peker Siyaset Defterini Kapatmadığını Açıkladı

Hakan Peker Siyaset Defterini Kapatmadığını Açıkladı
Ünlü şarkıcı Hakan Peker, geçtiğimiz Mart ayında İYİ Parti'den Safranbolu Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katılmış ancak beklenen sonucu alamamıştı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde İYİ Parti'den Safranbolu Belediye Başkan adayı olan Hakan Peker, seçimi kaybetmesinin ardından sessizliğini bozdu. Ünlü isim, siyasete devam edeceğini ve hedeflerinden vazgeçmediğini dile getirdi.

Seçimi yüzde 3,68'lik oy oranıyla kaybeden Peker, Nişantaşı'nda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burada konuşan Peker, "Siyaset defterini kapatmadım, ben belediye başkan adayı oldum. Seçilseydim bir sürü şey yapacaktım. Orası tamamen bir kültür şehri haline gelecekti. UNESCO tarih miras kenti, onun hakkını verecek projelerimiz vardı" şeklinde konuştu.

Siyasette başarısızlık yaşamasına rağmen kırgınlık hissetmediğini vurgulayan Peker, "Kimlerin tekelinde siyaset? Bu işin bilirkişisi var mı ki bu ülkede? Seçme ve seçilme hakkı olan her insan siyasete atılabilir. Ben girdim ve aday oldum. Bir kırgınlığım yok. Her futbolcu maçta 10 tane gol atmıyor yani her zaman kaybedeceksin diye bir şey yok" ifadelerini kullandı.