Haluk Levent Şehit Ailesine Verdiği Ev Sözünü Tuttu

Haluk Levent Şehit Ailesine Verdiği Ev Sözünü Tuttu

Haluk Levent 6 Şubat depreminde evi yıkılan şehit Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in çadırda yaşayan ailesine komedyen Hasan Can Kaya ile ortak bir ev aldı. Şehit ailesine alınan evin eşya ihtiyacının ise şarkıcı Melek Mosso tarafından karşılandığını açıkladı. Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Er Özdemir ölümünden önce ailesine 'Evlenmeden önce size ev alacağım' demiş fakat bu sözünü yerine getirememişti. Bu durum karşısında tepkisiz kalamayan Haluk Levent aileye konser gelirinden ev alacağını belirtmişti. Ünlü isim yaptığı açıklamayla şehit ailesine 2+1 evlerinin teslim edildiğini duyurdu.

Çifte Standart Yapılıyor

Haluk Levent, yas günlerinde çifte standart yapıldığını belirterek sitemde bulundu. Levent, sitemini şöyle dile getirdi:
İçimdekileri söyleyeyim: Bunu aşamadık ülkece. Ben belki de 100 yakın konser iptal etmişimdir müzik yaşamımda. İptal edilen her konserin ekonomiye de zararı oluyor. 16 - 17 kişilik müzik ekibinin alın terinden o bölgedeki esnafa kadar. Sonra ben bir karar aldım. Şehidimiz olduğu gün kendi adıma o konseri ailesine bağışlamaya başladım. Hem emekçi müzisyenler hem esnaf kaybetmesin hem de konsere gelenler şehidimiz için şarkılarıma eşlik etsin istedim. Bu böyle devam etti. Geçtiğimiz hafta şehit Müslüm Özdemir'in ailesini aradım. Çadırda yaşadıkları görüntüyü gördüm. Aileye sordum.Onlar da Kahramanmaraş Valiliği'nin ve Dulkadiroğlu Kaymakamlığın ziyaret ettiğini, ilgilendiğini hatta yapılacak evlerden hakkı olduklarını bana söylediler. Ben de "Madem öyle şehidimizin size ev sözü var biz bu geçici süreyi evde geçirmenizi istiyoruz" dedim. Ve ev teklifinde bulundum. Kabul ettiler. Hasan Can Kaya da 'Ağabey, yarısını ben karşılarım' dedi. Ve evi annemizin üstüne aldık. Az önce 12 Şubat ilçesi Tekerek caddesinde 2+1 dairenin tapusunu aldılar. Ev yeni yapılmış. Deprem yönetmeliği evraklarını inceleyip teslim ettik. Eşyalarını da Melek Mosso karşılayacak. 3 gün içinde eve yerleşmiş olacaklar. Bölgede AHBAP gönüllülerine bu konuda desteğini esirgemeyen Kahramanmaraş Valimiz sayın Mükerrem Ünlülere, güzel indirim yapan ev sahibine, emlak komisyonu almayan emlakçı Taner Barışık'a, ev için "Nasıl destek olabilirim?" diye yazan sanatçı, dizi oyuncusu ve spor dünyasından her arkadaşıma tek tek teşekkür ediyorum. Tüm konu tüm açıklığı ile böyle arkadaşlar. Bilginize...