Hesaplarına El Konulan Selin Ciğerci İsyan Etti

Hesaplarına El Konulan Selin Ciğerci İsyan Etti
Engin ve Dilan Polat çiftinin vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanmasının ardından fenomenlere yapılan incelemeler kapsamında Selin Ciğerci'nin mal varlıklarına el konuldu. Duruma gözyaşları içinde isyan eden Selin Ciğerci, yaşadığı zorlukları ve hukuki süreci sosyal medya hesabından paylaştı. Ciğerci, "Kimseye ödeme yapamıyorum. Faturalarımı çalışanlarım ve arkadaşlarımın eşleri ödüyor. Gökhan Çıra da benim için elinden geleni yapıyor. Yalvarırım bitsin" ifadelerini kullandı. Kendisini bilmeyenlere seslenen Ciğerci, "Ben 40 yaşında bir kadınım. Benim ve ailemin bir itibarı var. Sizlere her gün şubemde ben öyle şeyler yapmadım diye konuşup dertleşiyorum. Ama ben çok yoruldum. Neler yaşıyorum sizlere asla belli etmiyorum ama çok üzülüyorum keşke böyle olmasaydı." şeklinde duygularını dile getirdi.

"60 Milyon TL Vergi Ödedim"

Selin Ciğerci, çalışmaları süresince toplamda 60 milyon TL vergi ödediğini belirtti. "Sevgili hanımlar evden kaçtım, bir kişiden borç almadım. Korsan taksicilik bile yaptım ama bu süreçte ilk kez borç aldım. Ayıp değil evet ama ben bunları hak etmedim lütfen bir an önce sonuçlansın. Neyi hak ediyorsam onu yaşamak istiyorum." diyerek gözyaşları içinde destek istedi. Zor bir dönemden geçtiğini belirten Ciğerci, "Kim ne yaptığını bilmiyorum ama ben kendimi biliyorum. Çok yoruldum... Annemin emekli maaşına kadar her şey kapalı. Lütfen bir an önce sonuçlansın. Suçum varsa, bir şey yaptıysam yaşamak istiyorum. Yapmadıysam da bir an önce bitsin. Ben kendimi biliyorum. Yalvarırım bitsin. Ben ağız tadıyla çalışmak istiyorum. Lütfen, yalvarıyorum. Ben para aklamayı değil, kazanmayı biliyorum. Eski eşim Gökhan Çıra, Tuzlaspor olayıyla ilgili takipsizlik kararı aldı. Benim güzellik merkezim üzerinden para aklandığı söylenmişti. Kim bana bunu yaşattıysa karmasını yaşasın." şeklinde konuştu.

"Eski Eşim Mağdur Olmayalım Diye Her Şeyi Yapıyor"

Selin Ciğerci, zor günlerinde faturalarını arkadaşlarının eşlerinin ödediğini ve eski eşi Gökhan Çıra'nın kendisine destek olduğunu söyledi. "Bu süreçte tüm faturalarımı internet, telefon vs. çalışanlarım, arkadaşlarım ve eşleri ödüyor. Hiç birini unutmayacağım. Kızımın babasının da kapalı her şeyi ama onun yaptıklarını, mağdur olmayalım diye yapmaya çalıştıklarını asla unutmayacağım. Teşekkür ederim Gökhan Çıra." ifadeleriyle eski eşine teşekkür etti.