Juventus'un Yıldızı Kenan Yıldız Madison Beer İle Aşk Yaşıyor

Juventus'un Yıldızı Kenan Yıldız Madison Beer İle Aşk Yaşıyor

Juventus'un genç yeteneği Kenan Yıldız, futbol performansının yanı sıra aşk hayatıyla da gündemde. İtalya'nın köklü kulübü Juventus'ta forma giyen 18 yaşındaki futbolcu, Amerikalı ünlü şarkıcı Madison Beer ile aşk yaşadığı iddialarıyla dikkat çekiyor. Kenan Yıldız ve Madison Beer, birbirleriyle oyun oynarken tanıştıktan sonra yaklaşık 2 aydır birbirlerine duydukları hisleri yaşamaya devam ediyor. İddialara göre Madison Beer, Torino'ya gelerek Kenan'ı desteklemek amacıyla yarın oynanacak olan Juventus-Empoli maçını izleyecek.

Sosyal Medya Çalkalandı: Kenan Yıldız'ın Aşkı Madison Beer!

Kenan Yıldız'ın ünlü şarkıcı Madison Beer ile aşk yaşadığı iddiaları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Türk takipçiler, genç futbolcunun bu aşkla Arda Güler'in Real Madrid macerasını geride bıraktığını belirterek "Gururlandık be çocuk!" şeklinde yorumlar yapmaktan kendilerini alamadı.

Kenan Yıldız'ın Futbol Kariyeri Hızla Yükseliyor

Almanya doğumlu olan Kenan, Regensburg ve Bayern Münih altyapılarında yetişerek 2022 yazında Juventus U19'a transfer oldu. Genç yıldız, 2023 yazında ise A takıma yükselerek Serie A'da kendine sağlam bir yer edindi. Bu sezon 11 maçta forma giyen Kenan Yıldız, attığı 1 golle dikkatleri üzerine çekerken Serie C-B ve İtalya Kupası'nda da takımına önemli katkılarda bulundu.