Mal Varlığına El Konulan Feyza Hakyemez Açıklama Yaptı

Mal Varlığına El Konulan Feyza Hakyemez Açıklama Yaptı

Engin ve Dilan Polat çiftinin tutuklanmasının ardından sosyal medya fenomenlerine yönelik başlatılan soruşturmada adı geçen Feyza Hakyemez Başar, mal varlığına el konulmasının ardından sessizliğini bozdu.

Instagram üzerinden bir takipçisinin sorusu üzerine Hakyemez, "Bu konuda ilk defa yorum yapıyorum. Böyle bir konunun içinde adımızın geçiyor olması bizim için çok üzücü. Yazılan, konuşulan her şeyi şaşkınlıkla karşılıyoruz. En yakın zamanda incelemeler bittiğinde, her şey sonuçlandığında en çok ben konuşacağım. Bütün iftira atanlarla, bu konuyu prime dökenlerle, bizim adımızı bu konular içinde geçirenlerle yüzleşeceğiz. Sadece sabırla sürecin bitmesini bekliyoruz. Çok uzun süreceğini düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

Ayrıca Instagram hesabından bir paylaşım yaparak takipçilerine seslenen Hakyemez, "Amacım sizi merakta bırakmak değil. Açıklama yapacak gücü kendimde bulduğumda içinde bulunduğumuz süreci sizlerle paylaşacağım" ifadelerini kullanarak eşi Muhammet Oğuz Başar ile birlikte çektikleri bir fotoğrafı paylaştı.

Gözler şimdi Feyza Hakyemez'in yaşadığı sürecin nasıl sonuçlanacağında.