Nagihan Karadere Evlatlıktan Reddedilme İddialarına Cevap Verdi

Nagihan Karadere Evlatlıktan Reddedilme İddialarına Cevap Verdi

Survivor 2024 All Star yarışması ile adını duyuran atlet Nagihan Karadere, abisi Fehmi Karadere'nin sosyal medya üzerinden dile getirdiği "evlatlık reddi" iddialarına canlı yayında cevap verdi.

Eski milli atlet, Acun Ilıcalı'nın programında yaşadığı tartışmlar ve gösterdiği performanslarıyla sıkça gündeme gelmişti. Özellikle 2016 ve 2018 yıllarında katıldığı Survivor'daki hırsı ve değişen tavırlarıyla dikkat çeken Karadere, son olarak 2022 All Star'da 6. olarak yarışmayı tamamlamıştı.

Ölüm tehditleri aldığını söyleyen Karadere son olarak abisi Fehmi Karadere'nin paylaşımıyla yeniden gündeme geldi. Ailesinin Nagihan Karadere'yi evlatlıktan reddetme gerekçesiyle mahkemeye başvurulduğu iddiaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Ancak dün akşam bir derginin yeni yıl partisine katılan Karadere, bu iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirtti. Muhabirlerin karşısında babasını arayarak hoparlöre veren Nagihan Karadere, "Ben elimden geldiğince evlat olarak en ufak bir sorun yarattım mı? Sülalede en ufak bir kişiyle sorunum var mı, Fehmi dışında?" diye sordu. Babası ise çıkan iddiaların doğru olmadığını söyleyerek bu durumun asılsız olduğunu beyan etti.

Nagihan Karadere, konuşma sırasında çekilen bir fotoğrafını Instagram hesabında paylaşarak, "Asparagas haberlere gerekli kanıtlı cevap verilmiştir!" ifadesini kullandı.