Nagihan Karadere, Yunus Emre Özden Hakkında Çarpıcı iddialarda Bulundu

Nagihan Karadere, Yunus Emre Özden Hakkında Çarpıcı iddialarda Bulundu
Survivor All Star yarışmacısı Nagihan Karadere, adada yaşadığı zor anları sosyal medya üzerinden anlattı. Finale günler kala elenen Yunus Emre hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Karadere, adada yaşadığı kaza ve şiddet olaylarını paylaştı.

Nagihan Karadere, Yunus Emre'nin elenmesinin ardından sessizliğini bozarak yaşadıklarını detaylıca anlattı.

Yunus Emre'nin elenmesinin ardından sosyal medya hesabından peş peşe açıklamalarda bulunan Nagihan Karadere, Emre'nin ruh sağlığının yerinde olmadığını belirterek, "Jet ski kazasında ölümden döndüm. Bu, basit bir hata ya da bilinçsiz bir kazayla açıklanamaz. Saliselerle kurtulduğum halde herkes bu durumu hafife aldı. Verilmiş sadakam varmış ki Allah beni evladıma bağışladı. Ruh sağlığı yerinde olmayan biriyle bir sezon geçirdim. Şükürler olsun ki sağ salim evime döndüm" dedi.

nagihan-yunus-emre2.jpg

Karadere, Yunus Emre'nin kendisini ölümle tehdit ettiğini de vurgulayarak, "Herkesin her şeyin farkında olduğu bir ortamda, böyle insanlar yüzünden canımdan oluyordum. Allah beni korudu ve evladıma bağışladı. Yunus Emre patolojik bir vaka. Her fırsatta 'seni öldüremedim' diyerek beni tehdit etti. Düello gecesi 'yarım bıraktığım işi tamamlatacağım' şeklinde ifadeler kullandı. Bu adam sağlıklı biri değil ve acilen tedavi edilmesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

nagihan-yunus-emre3.jpg

Nagihan Karadere, Yunus Emre tarafından darp edildiğini ve küfürlere maruz kaldığını iddia ederek, "Elim bandajlı gezdiğim zamanlar ciddi bir olay yaşadık. Pis müptezel krizlere girip beni darp etti ve bolca küfür etti. Ben de altta kalmadım ama yaşadıklarım kabul edilemez." ifadelerini kullandı.

nagihan-yunus-emre4.jpg

Son olarak Yunus Emre'nin normalleştirilmemesi gerektiğini belirten Karadere, "Bu kişinin kalbinin temiz olduğunu ya da melek gibi olduğunu söylemeyin. Aynı ortamda bulunsanız siz de can güvenliğiniz olmadığını anlayıp ortalığı ayağa kaldırırsınız." diyerek sözlerini noktaladı.