Nevra Bilemin 3 Yılda Sadece 20 Bin TL Vergi Ödediği Ortaya Çıktı

Nevra Bilemin 3 Yılda Sadece 20 Bin TL Vergi Ödediği Ortaya Çıktı

Külçe külçe altınlarını tüm Türkiye'ye gösteren ve dolandırıcılık söylentileriyle gündemde olan fenomen Nevra Bilem ve eşi Murat Bilem'e ait tur şirketi, vergi skandalıyla çalkalanıyor. Gazeteci Murat Ağırel'in ortaya attığı iddialara göre çift, 3 yılda sadece 20 bin 257 TL vergi ödedi.

Geçtiğimiz aylarda Gelin Evi'ne katılarak altınlarını sergileyen Nevra Bilem'in eşi Murat Bilem'in iş yerine dair vergi beyanları, dudak uçuklatacak cinsten.

Şirket tarafından 2020'de 444 TL, 2021'de 7.723 TL ve 2022'de 12.090 TL olmak üzere toplamda 3 yılda sadece 20.257 TL vergi ödendiği ortaya çıktı.

Takipçilerini Mağdur Ediyorlar

Dilan Polat'a yakınlığı ve altınlara olan düşkünlüğüyle sosyal medyada gündem olan fenomen Nevra Bilem'in ürün satışı karşılığında birçok takipçisini dolandırdığı iddiaları da vergi kaçakçılığı iddialarıyla birlikte konuşulanlar arasında.

Bilem'in mobilya reklamı yaparak satılan ürünlerin parasını akrabasının hesabına attırdığını söyleyen bir vatandaş "Bu şahıs sadece parasına bakıyor" dedi.

Mobilya aldıktan sonra dolandırılan takipçi parasını istediği için fenomen tarafından engellendiğini söyleyerek, şikayetçi oldu. Olayın ardından Bilem hakkında birçok şikayet olduğu ortaya çıktı.