Oyuncu George Gilbey Yüksekten Düşerek Can Verdi

Oyuncu George Gilbey Yüksekten Düşerek Can Verdi
İngiltere'de televizyon dizilerinin sevilen yüzlerinden biri olan George Gilbey, sette yüksekten düşerek yaşamını yitirdi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

40 yaşındaki ünlü oyuncu George Gilbey, İngiltere Southend-on-Sea'de yüksekten düşerek hayatını kaybetti.

Gilbey'in ölüm haberini doğrulayan kız kardeşi Sabrina Browning, "Ebedi cennette dinlen kardeşim. Çok gençsin ama Tanrı sadece en iyilerini alır" dedi.

Gogglebox dizisinin resmi X platformu üzerinden yaptığı paylaşımda ''Sekiz sezon boyunca George, annesi Linda ve üvey babası Pete ile beraber Gogglebox ailesinin bir parçasıydı. Dualarımız bu üzücü zamanda Linda ve George'un ailesi ve arkadaşlarıyla" ifadelerine yer verildi.

George Gilbey'in 2014 yılında Celebrity Big Brother'ın bir serisinde yer aldığı ve Ex on the Beach yıldızı Ricci Guarnaccio duygularını şöyle ifade etti. "Kalbimi kırdın. George, seni gerçekten özleyeceğim dostum. Her zaman odanın parlayan yıldızıydın, diğerlerine değer verdin ve yaşadığımız anılar kardeşim için daima kalbimde olacak"

2013 yılında Gogglebox dizisinde rol almaya başlayan ve 2021'de üvey babası Pete McGarry'nin ölümüne kadar devam eden ünlü oyuncu George Gilbey'in ölümü sevenlerini üzdü.