Oyuncu Seda Tosun Taner Ataş ile Boşandı

Oyuncu Seda Tosun Taner Ataş ile Boşandı

2015 yılında vizyona giren "Mucize" filmi ile adını duyuran Seda Tosun, geçtiğimiz sene evlendiği sosyal medya fenomeni Taner Ataş ile yollarını ayırdı. Haziran 2022'de nikah masasına oturan çiftin bir kız çocukları var.

Dün gerçekleşen boşanma davasından sonra Seda Tosun, adliye koridorlarında evlilik cüzdanını yırtarak "Artık özgürüm" dedi.

Sosyal medya hesaplarından da boşanma kararını duyuran genç oyuncu, daha önce yaptığı bir paylaşımda; "Evliliğimi sonlandırıyorum. Maalesef anlaşamıyoruz. Zaten uzun süredir hamileliğim ve bebek derken sabretmek zorunda kaldım. Artık hatalarına katlanamıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Ancak bu paylaşımın ardından bir süre sonra barıştıklarını açıklayan çift kısa süre sonra yine sorunlar yaşamaya başladı.  Boşanmak için mahkemeye başvuran çift dün gerçekleşen boşanma ile ayrıldı.

Boşanma evraklarını adliye koridorlarında havaya atan ve evlilik cüzdanını yırtan Seda Tosun, "Ben başardım! Evlilikte köleliğe, şiddete, aşağılanmaya, rencide edilmeye, rezilliklere son! Kızım mutlu büyüyecek inşallah. Çok iftiraya maruz kaldım, anlaşmalı boşanabilmek için sustum. Yanımda olduğunuz için teşekkürler" açıklamasında bulundu.