Özge Özacar Kalbini İş İnsanı Oğuz Özmen'e Kaptırdı

Özge Özacar Kalbini İş İnsanı Oğuz Özmen'e Kaptırdı
Bu yılın Cannes Film Festivali'nin onur konuğu olarak kırmızı halıda boy gösterecek olan Özge Özacar, reklam filmleriyle başlayan yükselişini Kızılcık Şerbeti'nde canlandırdığı Görkem karakteriyle sürdürdü.

Bu yıl Cannes Film Festivali'nin onur konuğu olarak kırmızı halıda yürüyecek olan Özge Özacar, Kızılcık Şerbeti'nde canlandırdığı Görkem rolüyle adından sıkça söz ettiriyor. Reklam filmlerinde de boy gösteren Özacar, her hafta ekranlara taşıdığı etkileyici performansıyla izleyicilerden tam not alıyor.

Aynı zamanda ETS Tur ve Ayakkabı Dünyası gibi markaların da yüzü olan Özacar, genç iş insanlarından Oğuz Özmen ile aşk yaşamaya başladı. Kalbini Oğuz Özmen'e kaptıran güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde Clubhouse Bebek'te sevgilisiyle görüntülendi.

Oğuz Özmen, İpek Hanım Konağı ve Hışvahan gibi önemli projelere imza atan Özmen ailesinden geliyor. Özmen aynı zamanda Un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor ve 2023 yılında Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni'nde Gaziantep Sanayi Odası tarafından ödüllendirilmişti. Özge Özacar ile Oğuz Özmen'in ortak arkadaş grubu aracılığıyla tanıştığı ve bir sosyal sorumluluk projesinde bir araya geldikleri öğrenildi.