Şaban Ataş'ın Cansız Bedeni Canlı Yayında Muhabir Tarafından Bulundu

Muğla'da kaybolan Şaban Ataş'ın eski eşi Emine Karabulut'un itirafından sonra cesedin bulunması için yapılan canlı yayında, bir muhabir taşların arasında Ataş'ın cansız bedenini buldu.

Müge Anlı'nın programında, kaybolan Şaban Ataş'ın eski eşi Emine Karabulut'un çarpıcı itirafıyla kan donduran anlar yaşandı.

52 yaşındaki Şaban Ataş Muğla'nın Seydikemer ilçesinde 50 gün önce kaybolmuştu.

Eşinin kaybolması üzerine Emine Karabulut yardım için ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmıştı. Baş başa yapılan görüşmelerde, Emine Karabulut cinayeti itiraf edip cesedin yerini söyleyince büyük bir sır perdesi aralandı.

Müge Anlı'nın programına katılan Emine Karabulut'un itirafıyla harekete geçen muhabir, tarif edilen bölgeye gitti. Taşların arasında cesedi bulduğunda ise büyük bir dehşet yaşadı. O korkunç anlar, canlı olarak ekrana gelince sosyal medyada gündem oldu.

Boşanmalarına rağmen aynı evde yaşayan Emine Karabulut'un itirafı, cinayetin perde arkasını aydınlattı. Karabulut'un ifadesine göre, kahvaltı sırasında yaşanan bir tartışma, Şaban Ataş'ın ölümüne yol açtı. İtirafın ardından olayla bağlantılı olduğu düşünülen 3 kişi gözaltına alındı.