Selim Bayraktar Yeni Dönem Dizisi "Fatih" İle Ekranlara Dönüyor!

Selim Bayraktar Yeni Dönem Dizisi "Fatih" İle Ekranlara Dönüyor!

Sevilen aktörlerden Selim Bayraktar, son olarak başrolünde yer aldığı "Veda Mektubu" dizisinin ardından merakla beklenen yeni projesiyle sevenleriyle buluşuyor. Osmanlı dönemi dizilerinin vazgeçilmez isimlerinden biri haline gelen Selim Bayraktar, TRT1'in yeni dizisi "Fatih"te Çandarlı Halil Paşa karakterini canlandıracak.

Selim Bayraktar'ın, "Muhteşem Yüzyıl" dizisindeki unutulmaz performansının ardından "Ottoman Rising" ve "Destan" dizilerinde de etkileyici roller üstlenerek adından söz ettirdiği biliniyor. Ayrıca HBO'nun beğenilen dizisi "Succession"da konuk oyuncu olarak da yer alan başarılı aktör, şimdi Şafak Bal'ın yönetmen koltuğunda oturacağı "Fatih" dizisiyle ekrana geri dönüyor.

"Fatih" dizisinin başrolünde, Osmanlı İmparatorluğu'nun ünlü padişahı Fatih Sultan Mehmet'i canlandıracak isim ise Serkan Çayoğlu olacak. Bu güçlü kadroda Fikret Kuşkan, Ayşegül Günay, Tuba Ünsal ve Sinan Albayrak gibi usta isimler de önemli rollerde yer alacak. Dizinin senaryosunu Ozan Bodur, Enes Şengönül, Cihan Bozkaya ve Fatih Güler kaleme alırken dizi Miray Yapım imzasını taşıyor.

Heyecanla beklenen "Fatih" dizisi, tarihi ve dramatik unsurları bir araya getirerek izleyicilere unutulmaz bir seyir deneyimi sunmayı hedefliyor. Selim Bayraktar'ın Çandarlı Halil Paşa karakteriyle diziye katılması ise şimdiden büyük bir heyecan yaratmış durumda. Dizinin çekimleri önümüzdeki aylarda başlayacak, ve izleyicileri tarihin derinliklerine yolculuğa çıkaracak.