Sertab Erener'in Son Hali Sosyal Medyayı Salladı

Sertab Erener'in Son Hali Sosyal Medyayı Salladı
Ünlü şarkıcı Sertab Erener, yıllar önce yayınladığı Mecbursun şarkısını yeniden seslendirdiği klip ile sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Yıllardır sahne performanslarıyla adından söz ettiren ünlü sanatçı Sertab Erener, genç görünmek adına estetik operasyon yaptırdığı iddiaları ile gündemi sarstı.

Yeniden seslendirdiği ve klibini çektiği "Mecbursun" adlı şarkısında, 59 yaşındaki Sertab Erener'in görüntüsünde belirgin bir değişim gözlendi. Söz konusu değişim, sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma yaratırken, bazıları Erener'in Hülya Avşar'a benzemiş olduğunu iddia etti.

sertab-erener-estetik2.jpg

Sanatçının daha önce yaptığı açıklamalarda 100 yaşına kadar yaşamayı hedeflediği ve genç kalma amacıyla estetik müdahaleler yaptırdığına dair söylentiler de gündemdeki yerini koruyor. Sertab Erener'in göz çevresindeki gergin görünümü, estetik operasyon iddialarını güçlendirdi.

Sertab Erener'in 100 yaşına kadar yaşamak için başlattığı öne sürülen telomer tedavisi, kromozomların korunması amacını taşıyor. Ancak Erener'in estetik operasyonlarıyla ilgili net bir açıklama yapmaması, konunun daha da merak edilmesine sebep oldu.

sertab-erener-estetik3.jpg