Settar Tanrıöğen Bir Ameliyat Daha Oldu

Settar Tanrıöğen Bir Ameliyat Daha Oldu

Usta oyuncu Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Tanrıöğen, bir kez daha bıçak altına yatarak beyninde oluşan sıvı için 1.5 saatlik bir operasyon geçirdi. Usta oyuncunun tedavisine şu an yoğun bakımda devam ediliyor.

Oyuncunun ne zaman taburcu olacağı ve sete ne zaman döneceği henüz netlik kazanmadı. Ancak Tanrıöğen'in sağlık durumu ve iyileşme süreci en üst düzeyde takip ediliyor. Çekimler önden ilerlediği için Kızılcık Şerbeti dizisinin bu hafta yeni bölümü yayınlanacak olup sonraki süreçte nasıl bir yol izleneceği henüz belli değil.

Ailesi ve Dizi Ekibi Yanında

Zorlu bir süreçten geçen Settar Tanrıöğen'i kızı, her an yanında olarak desteklemeye devam ediyor. Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcısı Gold Film de oyuncularının sağlık durumunu yakından takip ediyor. Oyuncunun ne zaman taburcu edileceği ve sete döneceği ise henüz bilinmiyor. Kızılcık Şerbeti oyuncuları da çekimlerden arta kalan süreyi Settar Tanrıöğen'in yanında geçirerek dayanışma içerisinde bulunuyor.