Simge Sağın: Artık Fanatik Beşiktaşlı Değilim

Simge Sağın: Artık Fanatik Beşiktaşlı Değilim
Eser Yenenler'in sunduğu YouTube programına katılan ünlü şarkıcı Simge Sağın, geçen yıl yaşanan deneyimlerinin ardından Beşiktaşlılığına artık veda ettiğini açıkladı.

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, katıldığı Eser Yenenler'in programında geçen yıl Galatasaray'ın şampiyonluk töreninde şarkı söylemesi ve Beşiktaş fanatikliğinden vazgeçtiğini açıkladı. Sağın, "Artık Beşiktaşlılığımı geride bıraktım. Sanatçılığım ön planda." dedi. Beşiktaş taraftarları ise tepkilerini sosyal medyada dile getirdi.

Simge Sağın, Eser Yenenler'in Youtube kanalındaki programa konuk oldu ve Beşiktaş fanatikliğinden vazgeçtiğini açıkladı. "Geçen yıl yaşadıklarım, fanatikliğimin de üstüne çıktı. Sanatçılığım ve dinleyicilerimin önünde duruş sergilemem gerekiyordu." diyen Sağın, Beşiktaşlı olmaktan vazgeçtiğini belirtti.

simge-sagin-besiktas2.jpg

Sağın, Galatasaray'ın şampiyonluk törenindeki performansı için ise "İyi ki gitmişim diyorum. Hayatımın en ilginç gecelerinden biriydi." ifadelerini kullandı. Ancak bu açıklamaları Beşiktaş taraftarları tarafından tepkiyle karşılandı. Sosyal medyada, "Biz her şeyin önüne Beşiktaş'ı koyan insanlarız. Sana uğurlar olsun.", "Karakterini bir kenara bırakmış.", "Icardi Galatasaray'dan gidince banyoda tek başına söylersin artık şarkını." gibi yorumlar yapıldı.