Tan Taşçı Sosyal Medya Fenomenine Mesaj Attığı İddialarını Yalanladı

Tan Taşçı Sosyal Medya Fenomenine Mesaj Attığı  İddialarını Yalanladı

Ünlü şarkıcı Tan Taşçı, sosyal medya fenomeni Sina Osmanoğlu'nun kendisine ait olduğu iddia edilen sahte bir mesajla gündeme gelmesi üzerine sessizliğini bozarak hukuki mücadele başlatacağını açıkladı. Taşçı, konunun tamamen kurgu olduğunu belirterek, Osmanoğlu'nun itibarını artırmak amacıyla yapılan bir tür manipülasyon olduğunu iddia etti.

Tan Taşçı, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, şahsın kurumsal hesabından kendisine ait gibi gösterilen sahte mesajın gerçek olmadığını vurgulayarak, "Bu sahte paylaşımı gören bazı magazin siteleri hız kesmeden çirkin başlıklarla itibar zedeleyici haberler yaptılar. Akşama kadar sosyal medyada garip hakaretlere ve şiddete maruz kaldım." 

Taşçı, söz konusu hesabın daha önce de ünlü isimlerle benzer manipülatif paylaşımlar yaptığını belirterek, "Aynı hesap Ricky Martin, Dua Lipa, Lady Gaga, Joe Biden gibi isimlerle bile aynı manipülatif fake paylaşımları yapmış, kendi söylemi ile 'şakalar' yapan ama çok belli ki kendine bilinirlik ya da takipçi sağlamak isteyen bir şahıs." ifadelerini kullandı.

Hukuki Süreç Başlayacak

Ünlü sanatçı, yaşananların kötü niyetli olduğunu savunarak, "Gereken hukuki süreci tüm dijital faşizmizorbalık mağdurlarına emsal olacak şekilde yürüteceğimize söz veriyorum!" dedi ve haberleri yapmadan önce konunun doğruluğunu araştırmak gerekliliğine vurgu yaptı.